Program za “Dane otvorenih vrata udruga 2019.”

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA (od 16. do 18. svibnja, 2019. )

ČETVRTAK (16. svibnja 2019.)
Emisija na Radio Imotskom u 11 sati i 5 minuta – najava Dana otvorenih vrata udruga 2019. i predstavljanje udruga na glavnom imotskom Trgu.
Otvorene prijave za radionice o samozapošljavanju i poduzetništvu u sklopu projekta „Lokalnim partnerstvom do svijeta rada“ te prijave za osposobljavanja i potporu u traženju posla u sklopu projekta „Nove vještine su moja šansa“ sufinancirani sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.
Informacije putem e mail adrese cor.dalmacija@gmail.com ili osobno u četvrtak tijekom dana u sklopu Dana otvorenih vrata na adresi Biskupa Paškala Vujčića 1 (kod Fontane na skalinima). Potrebno je popuniti prijavnicu.

Poziv i zainteresiranim građanima da nas posjete u prostoru Centra za održivi razvoj na adresi Biskupa Paškala Vujčića 1 kako bi se informirali o aktivnostima i projektima koje COR provodi s naglaskom na organiziranje Lokalnog volonterskog centra i Info centra.

PETAK (17. svibnja 2019. )

Središnji dio manifestacije Dani otvorenih vrata udruga 2019. održat će se na glavnom imotskom Trgu od 10 do 12 sati. Centar za održivi razvoj predstavit će svoj program, projekte i aktivnosti zajedno s još nekolicinom imotskih udruga koje sudjeluju u manifestaciji.
Predstavljanje na Trgu bit će uvod i u nadolazeće Dane volonterskog rada o kojima će se zainteresirani građani moći informirati na štandu COR-a i još jednom emisijom na Radio Imotskom.