Savjet za mlade Republike Hrvatske

Prijave su otvorene do 8. ožujka 2019. godine, a konferencija se održava 19. ožujka 2019. godine s početkom u 10:00 sati u Hrvatskom saboru.

Povodom 5. obljetnice izmjene Zakona o savjetima mladih otvorene su prijave svim savjetima mladih u Hrvatskoj na Godišnju konferenciju savjeta mladih u Republici Hrvatskoj. Savjeti mladih mogu predložiti po dva predstavnika pojedinog savjeta mladih općine, grada ili županije za sudjelovanje na konferenciji, a broj mjesta je ograničen.

Prijave su otvorene do 8. ožujka 2019. godine, a konferencija se održava 19. ožujka 2019. godine s početkom u 10:00 sati u Hrvatskom saboru. Konferenciju organizira međuresorno savjetodavno tijelo Vlade- Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske, a na otvorenju konferencije sudjelovat će predsjednik Vlade mr. sc. Andrej Plenković i članovi Vlade.

Tema konferencije je: „Mladi kao odgovorni i uključeni dionici u lokalnoj zajednici: mladi kao važan partner i prioritet Hrvatske“ te je ista prilika za razmjenu iskustava i raspravu o najboljim praksama u sudjelovanju u razvoju politika za mlade na svim razinama vlasti.

Savjet za mlade Vlade Republike Hrvatske s novim vodstvom od lipnja 2018. godine, ovom prilikom poziva sve savjete mladih na suradnju u svrhu zagovaranja još boljeg položaja mladih u društvu.

Potrebnu dokumentaciju i pozive možete preuzeti u nastavku, a sva pitanja i/ili prijedlozi za suradnju koji mogu biti tema budućih zajedničkih sjednica i gostovanja mogu biti upućeni na mail savjetzamladeVRH@mdomsp.hr.

Poziv na Godišnju konferenciju savjeta mladih u RH

Program Godišnje konferencije savjeta mladih u RH

Pismo predsjednice Savjeta za mlade VRH

Poziv savjetima mladih s obrascem za prijavu na Godišnju konferenciju

Obrazac II za JLPRS bez osnovanog savjeta mladih