Humanitarne kasice za obitelj Kolovrat – nastavak akcije u organizaciji K.U.M.-a i Udruge Ujević

Humanitarna akcija za obitelj Kolovrat u potrebi ponovno se aktualizira zahvaljujući Udruzi Ujević i K.U.M Proložac.

„Zajedno za obitelj Kolovrat“ uz humanitarne kasice.

Sedmeročlanu obitelj Kolovrat čine šestero djece i majka. Šesnaestogodišnji sin posebno je u potrebi zbog urođene srčane mane – hipoplastičnog srca te je zbog toga primoran biti na cjelodnevnoj skrbi.

Izuzetno osjetljiva situacija je uz to opterećena neprihvatljivim rješenjem stambenog pitanja – obitelj nema vlastiti dom te česta preseljavanja dodatno otežavaju život obitelji, a posebno je stresna za šesnaestogodišnjeg mladića s teškim zdravstvenim problemima.

Podsjetimo, udruga Nazaret već je pokrenula humanitarnu akciju „Prikupljanje sredstava obitelji Kolovrat u potrebi“ čiji je cilj bio prikupljanje sredstava za rješavanje stambenog pitanja obitelji Kolovrat.

K.U.M. Proložac i Udruga Ujević sada se pridružuju humanitarnom prikupljanju sredstava za pomoć na način da su izrađene humanitarne kasice koje će biti postavljene u trgovinama diljem Imotske krajine.

Iu udruga apeliraju na građane da budu solidarni u potrebi i teškoj situaciji obitelji Kolovrat te da u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu našim sugrađanima.

Humanitarne kasice ćete pronaći u trgovinama Studenac i Pivac.

„Zajedno za obitelj Kolovrat“.