Prijavite se na edukativne posjete OPG-ovima

Nastavljamo s našim edukativnim posjetima OPG-ovima kako bismo predstavili što rade, kako proizvode, što nude i kako kombiniraju suživot s prirodom i poduzetništvo u ruralnim sredinama. Kroz dosadašnje aktivnosti u proteklih nekoliko godina posjetili smo proizvođače voća i povrća, jaja, mlijeka i dugih prerađenih proizvoda.

Ovog puta posjetit ćemo ranč “Okrugli dolac” u Lovreću i na licu mjesta upoznati se sa životnom i poslovnom pričom mladog para koji je svoju budućnost odlučio vezati uz naš imotski kraj. Ovu motivirajuću, ali svakako i edukativnu priču, smatramo važnim predstaviti mladima u nadi da će se i među njima u budućnosti naći oni koji će svoje poslovne aktivnosti vezati uz naš kraj.

Svoje mjesto osigurajte prijavom na broj 095 503 7181 ili na mail: kum.prolozac@gmail.com. Rok prijave je do 15. rujna nakon čega ćemo s prijavljenim sudionicima definirati datum i vrijeme posjete.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta “Mladi kao pokretačka snaga” kojeg provodi udruga KUM Proložac uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.