Mali sportaši – igre na otvorenom!

U četvrtak, 06. lipnja na igralištu kod škole u Prološcu proveli smo sportski poligon u kojem su se učenici 1. do 4. razreda OŠ Ivan Leko i OŠ Studenci natjecali u skokovima u vrećama, grudanju, skoku u dalj i potezanju konopa.

U prvoj i drugoj kategoriji prvo mjesto osvojili su učenici 2.a razreda te učenik PŠ Meteri, drugo mjesto učenici OŠ Studenci i treće mjesto učenici 1.a i PŠ Dolića Draga. U trećoj i četvrtoj kategoriji prvo mjesto osvojili su učenici 3.a razreda, drugo mjesto učenici 4.b i učenica PŠ Meteri, treće mjesto učenici 4.a razreda. Sportske igre završile su u 12:30h podjelom nagrada – medalja koje su učenicima izmamile veliki osmijeh na lice.

Mali sportaši – igre na otvorenom već nekoliko godina provodimo u suradnji s OŠ Ivan Leko i OŠ Studenci s ciljem da se najmlađi učenici pred kraj školske godine natječu u atletskim sportovima te na taj način potaknemo jačanje natjecateljskog duha i međusobno druženje.

Kao i do sada, učenici su za sudjelovanje dobili osvježenje, promotivnu majicu i na kraju medalje za osvojena mjesta na natjecanju.

Aktivnost se provela u okviru projekta “RUN-rastemo, učimo, napredujemo!” uz podršku MZO.